DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Sezóna 2016

 Sezóna 2016

 

                       5. závod Bělá pod bezdězem

 

                                            Video

   

Máme září a závody v Bělé tak jedem. Cesta strašná 5 hod jedem 15o km po dálnici, hrúza. Přesto ale dorážíme a zabydlujeme se. Pak jdem na čumendu , doprovodný program byl závod Bohemia trophy. Koukáme na 2 RZ a pak jdem pít , jíst a spát. Ráno slunce 3o stupínků ve stínu.  Jdem bojovat, docela se daří, končíme na 4. místě. Musíme bojovat a vydržet i zítra. Trialy jsou zákeřné , všude písek a běžné bylo že auta končí v první brance. Pořadí se mění , ti co jsou po sobotě vzadu nás přeskakují a my jsme až 5. No nic , jinak se moc líbilo a děkujem pořadatelům za fajn víkend.

 

       

 

                        

 

 

                          4. závod Milovice

                       Po měsíci opět jedeme na další závod MČR offroadtrial do Milovic. Tam umíme a také to potvrzujeme. Po sobotě jsme 3. ve skupině.

 

Udrželi jsme to i v neděli , paráda :-) 

 

 

 

 

                                   3. závod Kladno

                                                            VIDEO

 

 

 

    Dojeli jsme na 4. místě ve skupině 

 

 

 

                       1. závod Pístovské Mokřady

                                                      12.-13. 3. 2016

 

                                        Video

 

Po zimní pauze vyrážíme do Jihlavy na 1. závod nové sezóny. Dojíždíme za tmy a sněžení. Grilujeme a sedíme v obyťnáku protože sněží a je zima. Ráno opět sněží , děláme přejímky, snídáme , jdem na rozpravu a v 10 hod jdem bojovat. Daří se, celý den proplouváme a je z toho krásné 1. místo. Jen to zítra udržet. Večer sedíme v hale a pijeme svařák. Kecá se s ostatními , jdem spát asi ve 24 hod. Ráno už konečně nesněží ale je zima. Jdem bojovat, daří se až do posledního trialu kde  klouže spojka a končíme o branku dřív. Naštěstí náš náskok nebyl ohrožen a první místo je naše i v nedělní části.